FUSTERIA I MOBLES PADRÓS S.L.

Tona · Osona

Plaça Noi de Tona, 2, 08551 Tona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesFUSTERIA I MOBLES PADRÓS S.L. és una empresa situada a Tona, una localitat de la comarca d’Osona, a la provincia de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la Plaça Noi de Tona, aquesta fusteria ofereix els seus serveis a tota la zona i a les comarques veïnes.

Amb anys d’experiència en el sector, FUSTERIA I MOBLES PADRÓS S.L. s’ha guanyat una excel·lent reputació gràcies a la seva professionalitat i qualitat en els treballs de fusteria. Els seus clients, totalment satisfets amb els seus serveis, han valorat l’empresa amb una puntuació perfecta de 5 estrelles en un total de 0 opinions.

El personal de FUSTERIA I MOBLES PADRÓS S.L. està format per una plantilla de professionals altament qualificats i compromesos amb la seva tasca. Amb una atenció al detall i una gran precisió en cada projecte, aquesta fusteria és capaç de satisfer les demandes més exigents dels seus clients.

Els treballs realitzats per FUSTERIA I MOBLES PADRÓS S.L. inclouen la fabricació de mobles a mida, com armaris, cuines, taules i cadires, entre d’altres. A més, l’empresa també realitza treballs de reparació i restauració de mobles antics, presumint d’una gran destresa i habilitat per conservar l’autenticitat de les peces.

La fusteria també ofereix serveis de disseny i assessorament personalitzat, per tal de satisfer les necessitats i preferències de cada client. Amb un catàleg ampli de materials i acabats, FUSTERIA I MOBLES PADRÓS S.L. és capaç de convertir els somnis dels seus clients en realitat, creant peces úniques i funcionals per als seus espais.

Si estàs buscant una fusteria a Tona, no dubtis en posar-te en contacte amb FUSTERIA I MOBLES PADRÓS S.L. El seu equip de professionals t’atendrà amb amabilitat i professionalitat, oferint-te solucions a mida i un servei de qualitat que no et decebrà.Enviar per WhatsApp

FUSTERIA I MOBLES PADRÓS S.L. fuster a Tona · Osona