Rocada, s.l.

Taradell · Osona

Carrer les Moreres, 08552 Taradell, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,6 Estrelles | Sobre 7 resenyes



Rocada, s.l. és una fusteria situada en el Carrer les Moreres, 08552 Taradell, Barcelona. Aquest establiment, ubicat a la localitat de Taradell a la comarca d’Osona dins la provincia de Barcelona, és conegut per la seva excel·lència en el sector de la fusteria.

Els clients de Rocada, s.l. han valorat aquesta fusteria amb una nota de 4,6 sobre un total de 7 reviews, demostrant així la seva satisfacció amb els serveis prestats. A més, la seva web, http://www.rocada.com/es, és una plataforma eficaç per conèixer més sobre aquesta empresa i els seus treballs.

Rocada, s.l. és reconeguda a la comarca d’Osona com una referència en el món de la fusteria. Amb anys d’experiència en el sector, ofereix un servei de qualitat i personalitzat als seus clients.

Si estàs buscant un fuster a Taradell, Rocada, s.l. és la millor elecció. Amb el seu equip professional i l’ús de les millors eines i materials, aconsegueixen satisfacció plena en els seus treballs.

Confia en Rocada, s.l. per a tots els teus projectes de fusteria. Els seus experts t’ofereixen un servei de qualitat amb un tracte proper i professional. Contacta amb ells ara mateix per a més informació o per a sol·licitar un pressupost personalitzat.



Enviar per WhatsApp

Rocada, s.l. fuster a Taradell · Osona