MOBLES I FUSTERIA VILASIS S.C.P.

Seva · Osona

CARRER CA l’ANTON, 13 PGNO IND, Carrer de Montmany, 08553 Seva, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesMOBLES I FUSTERIA VILASIS S.C.P. és una empresa dedicada al treball de la fusta amb una àmplia experiència en el sector. Situada a la localitat de Seva, en plena comarca del Bages, a la província de Barcelona, aquesta fusteria s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies al seu treball meticulós i de qualitat.

Amb una ubicació privilegiada al carrer Ca l’Anton, 13, al polígon industrial de Seva, MOBLES I FUSTERIA VILASIS S.C.P. destaca per la seva professionalitat i per oferir un servei personalitzat als seus clients. La seva atenció al detall i el seu compromís amb els projectes en què s’impliquen els converteixen en una opció de confiança per a tots aquells que busquen un fuster a Seva.

Els artesans de MOBLES I FUSTERIA VILASIS S.C.P. posseeixen una àmplia habilitat en tot tipus de treballs en fusta. Des de la fabricació de mobles a mida fins a la restauració de peces antigues, aquesta fusteria ofereix solucions adaptades a les necessitats de cada client. Amb l’ús de les millors eines i materials, aconsegueixen acabats impecables i duradors.

Els clients de MOBLES I FUSTERIA VILASIS S.C.P. han valorat aquesta empresa amb una puntuació de 5 sobre un total de 10 reviews. Aquesta alta puntuació és el resultat de la satisfacció que experimenten els clients en veure el resultat final dels seus projectes. La qualitat, l’eficiència i la puntualitat en els terminis de lliurament són alguns dels factors clau que fan que aquesta fusteria sigui tan ben valorada.

Si busques un fuster a Seva que et garanteixi resultats excel·lents i un servei de confiança, MOBLES I FUSTERIA VILASIS S.C.P. és la millor opció. Amb la seva àmplia experiència i el seu compromís amb la satisfacció dels clients, aquesta fusteria et proporcionarà el moble o el treball en fusta que necessites. Confia en ells i no et decebran.Enviar per WhatsApp

MOBLES I FUSTERIA VILASIS S.C.P. fuster a Seva · Osona