Fusteria Pagespetit

Seva · Osona

Carrer Rectoria, 11, 08553 Seva, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa Fusteria Pagespetit és una empresa familiar amb una gran experiència en el sector de la fusteria. Situada al Carrer Rectoria, 11, a Seva, Barcelona, ofereix els seus serveis a tota la comarca del Bages.

Amb una reputació intachable i un tracte proper i amable, la Fusteria Pagespetit s’ha guanyat la confiança dels seus clients. Les seves habilitats i coneixements en el treball de la fusta els han convertit en referents a la zona.

Els clients de la Fusteria Pagespetit valoren la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews. Aquest reconeixement demostra la satisfacció dels clients i la seva plena confiança en aquesta empresa.

La Fusteria Pagespetit ofereix un ampli ventall de serveis relacionats amb la fusteria, des de la fabricació de mobles fins a la instal·lació de portes i finestres. Amb l’ús de les millors eines i materials de qualitat, garanteixen resultats impecables i duradors.

Si busques un fuster a Seva, la Fusteria Pagespetit és la millor opció. Treballen de manera eficient i amb atenció als detalls per aconseguir la satisfacció total dels seus clients. Contacta amb ells per a més informació i sol·licita un pressupost sense compromís.Enviar per WhatsApp

Fusteria Pagespetit fuster a Seva · Osona