Isidre Roca Mobles A Mida

Santa Eugènia de Berga · Osona

Carrer Tramuntana, 16, B, 08507 Santa Eugènia de Berga, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 5 resenyesIsidre Roca Mobles A Mida és una fusteria situada al Carrer Tramuntana, 16, B, 08507 Santa Eugènia de Berga, Barcelona. Aquest establiment és conegut a la localitat de Santa Eugènia de Berga i també a la comarca d’Osona dins la província de Barcelona.

Els clients d’Isidre Roca Mobles A Mida han valorat aquesta fusteria amb una puntuació de 5 sobre un total de 5 ressenyes. Això demostra la gran satisfacció dels clients amb els seus serveis i productes.

A Isidre Roca Mobles A Mida, els clients poden trobar un fuster professional i qualificat, dedicat a la fabricació de mobles a mida. La seva experiència i coneixement en el sector els permet oferir un servei de qualitat i personalitzat per a cada client.

L’establiment està en una ubicació cèntrica, facilitant així l’accés als clients de Santa Eugènia de Berga i altres localitats properes. A més, el personal de la fusteria és amable i atent, oferint un tracte proper i professional als clients.

Isidre Roca Mobles A Mida és reconeguda per la seva gran varietat de dissenys i estils de mobles. Aquesta fusteria treballa amb materials de qualitat, assegurant així la durabilitat i resistència dels seus productes.

Si estàs buscant un fuster a Santa Eugènia de Berga, Isidre Roca Mobles A Mida és una opció excel·lent. Amb la seva reputació impecable i els seus serveis de primera classe, aquesta fusteria és la millor elecció per aconseguir els mobles a mida que sempre has desitjat.

No dubtis a visitar Isidre Roca Mobles A Mida per descobrir tots els seus productes i serveis de qualitat. Els seus professionals estaran encantats d’ajudar-te i assessorar-te en tot el que necessitis.Enviar per WhatsApp

Isidre Roca Mobles A Mida fuster a Santa Eugènia de Berga · Osona