Grau – Grau space

Santa Eugènia de Berga · Osona

Carrer Indústria, 15, 08507 Santa Eugènia de Berga, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 9 resenyesGrau – Grau space és una fusteria ubicada al Carrer Indústria, 15, a Santa Eugènia de Berga, Barcelona. Aquesta localitat es troba a la comarca del Osona, dins la província de Barcelona. Aquest establiment és conegut per oferir serveis de fusteria de qualitat a tots els seus clients.

Amb una nota de 4 sobre un total de 9 reviews, els clients han valorat positivament aquesta fusteria. Aquesta puntuació reflecteix el treball professional i compromès que ofereixen a tots els seus clients.

Grau – Grau space és el lloc ideal per a tots aquells que necessitin serveis de fusteria a Santa Eugènia de Berga. Amb anys d’experiència en aquesta indústria, l’equip de professionals de Grau – Grau space és capaç de satisfer les necessitats dels seus clients.

Amb una ubicació excel·lent al Carrer Indústria, aquesta fusteria és de fàcil accés per a tots aquells que vulguin gaudir dels seus serveis. Els clients poden confiar en la qualitat del treball que ofereixen, ja que Grau – Grau space està compromès a superar les expectatives dels seus clients.

Amb un to proper però formal, l’equip de Grau – Grau space treballa amb professionalitat i dedicació per garantir la satisfacció dels seus clients. La seva reputació positiva en la comarca del Osona és una prova de la seva excel·lència en el camp de la fusteria.

En resum, Grau – Grau space és una fusteria de confiança a Santa Eugènia de Berga, Barcelona. Amb una ubicació cèntrica i un equip de professionals qualificats, aquest establiment és la opció ideal per a tots aquells que busquen serveis de fusteria de qualitat. Amb una nota de 4 sobre 9 reviews, Grau – Grau space és una elecció segura per a satisfer les necessitats dels clients més exigents.Enviar per WhatsApp

Grau - Grau space fuster a Santa Eugènia de Berga · Osona