Carpintería Muebles Macià SL

Santa Eugènia de Berga · Osona

Carrer Indústria, 41, 08507 Santa Eugènia de Berga, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesCarpintería Muebles Macià SL és una fusteria situada al Carrer Indústria, 41, a Santa Eugènia de Berga, Barcelona. Aquesta localitat es troba a la comarca del Osona, dins la provincia de Barcelona.

Els clients d’aquesta fusteria han valorat els seus serveis amb una nota de 3,5 sobre un total de 2 ressenyes. Això demostra que Carpintería Muebles Macià SL és una empresa amb una bona reputació i que els seus clients estan satisfets amb els treballs que realitzen.

Carpintería Muebles Macià SL és coneguda per ser una fusteria de confiança a Santa Eugènia de Berga. Els seus professionals són experts en treballs de fusteria i ofereixen un servei de qualitat als seus clients.

Amb anys d’experiència en el sector, els professionals de Carpintería Muebles Macià SL són capaços de realitzar tot tipus de treballs de fusteria, des de la fabricació de mobles a mida fins a la instal·lació de portes i finestres. La seva destresa i coneixement en l’ofici els permeten oferir solucions adaptades a les necessitats de cada client.

La fusteria està situada en un local al Carrer Indústria, un punt accessible per als clients que desitgin visitar-los. Els empleats de Carpintería Muebles Macià SL són professionals amables i atents, sempre disposats a escoltar les necessitats dels clients i oferir-los assessorament personalitzat.

Per tant, si estàs buscant un fuster a Santa Eugènia de Berga, Carpintería Muebles Macià SL és una opció excel·lent. Amb el seu servei de qualitat i els seus professionals experimentats, aquesta fusteria satisfarà les teves expectatives i et proporcionarà els treballs de fusteria que necessites.Enviar per WhatsApp

Carpintería Muebles Macià SL fuster a Santa Eugènia de Berga · Osona