Torneria Vaqué

Sant Pere de Torelló · Osona

Camí Molí de Targarona, S/N, 08572 Sant Pere de Torelló, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesTorneria Vaqué és una fusteria situada a Sant Pere de Torelló, a la comarca d’Osona, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al Camí Molí de Targarona, S/N, aquesta fusteria és una referència per als habitants d’aquesta localitat i dels voltants.

Amb anys d’experiència en el sector, Torneria Vaqué s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota excel·lent de 5 sobre un total de 0 reviews. Això demostra la satisfacció i l’apreci que tenen els clients amb aquesta fusteria.

Els professionals de Torneria Vaqué són especialistes en el treball de la fusta i ofereixen un servei de qualitat i personalitzat. Gràcies a la seva tasca minuciosa i detallista, aconsegueixen crear peces úniques i a mida, adaptant-se sempre als gustos i necessitats dels seus clients.

Amb un to proper però formal, el personal de Torneria Vaqué està sempre disposat a escoltar i assessorar els seus clients, oferint-los solucions i consells professionals per aconseguir els millors resultats en cada projecte.

Si busques un fuster a Sant Pere de Torelló, confia en Torneria Vaqué. La seva experiència i professionalitat et garantiran treballs de gran qualitat i acabats impecables. Contacta amb ells i descobreix tot el que poden fer per a tu.Enviar per WhatsApp

Torneria Vaqué fuster a Sant Pere de Torelló · Osona