Torneria Grismar

Sant Pere de Torelló · Osona

C/ Pompeu Fabra, 10 Pol. Ind. Pla de la, Carrer de la Guàrdia, 08572 Sant Pere de Torelló, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa Torneria Grismar és una fusteria situada a Sant Pere de Torelló, una localitat encantadora de la comarca d’Osona, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la C/ Pompeu Fabra, 10 del Polígon Industrial Pla de la Guàrdia, aquest establiment és un referent per als habitants de la zona.

Amb anys d’experiència en el sector de la fusteria, Torneria Grismar s’ha consolidat com un lloc de confiança per a tots aquells que busquen serveis de qualitat en el món de la fusta. Els seus clients l’han valorat amb una excepcional nota de 5 sobre un total de 1 reviews, una prova de la seva excel·lència en el tracte i en els treballs realitzats.

Els professionals de Torneria Grismar són uns autèntics experts en el seu camp, i s’encarreguen de realitzar tot tipus de projectes fusters. Des de mobles a mida fins a portes, finestres i altres elements de fusteria, aquesta fusteria ofereix solucions adaptades a les necessitats i gustos de cada client.

Amb un to proper però formal, el personal de Torneria Grismar us atendrà de manera personalitzada, escoltant les vostres idees i oferint-vos assessorament per aconseguir l’acabat desitjat. La seva dedicació i professionalitat fan d’aquesta fusteria un referent en la zona.

Si busqueu un fuster de confiança a Sant Pere de Torelló, no dubteu a visitar Torneria Grismar. Amb el seu esperit de superació i la seva passió per la fusta, us ofereixen serveis de qualitat i un tracte personalitzat que us sorprendrà. Deixeu que els experts de Torneria Grismar transformin les vostres idees en realitat.Enviar per WhatsApp

Torneria Grismar fuster a Sant Pere de Torelló · Osona