Qhands & Blenom

Sant Miquel de Balenyà · Osona

Carrer Susany, 10, 08554 Sant Miquel de Balenyà, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,3 Estrelles | Sobre 9 resenyesQhands & Blenom és una fusteria situada al Carrer Susany, 10, a Sant Miquel de Balenyà, Barcelona. Aquesta fusteria, ubicada a la comarca d’Osona, ha guanyat popularitat entre els seus clients gràcies a la seva excel·lència i professionalitat en el sector.

Els clients de Qhands & Blenom han valorat l’establiment amb una nota de 4,3 sobre un total de 9 ressenyes, destacant la seva dedicació i atenció personalitzada. Els clients també han elogiat la qualitat del treball realitzat per aquesta fusteria.

Amb anys d’experiència en el sector, Qhands & Blenom s’ha establert com una referència en el món de la fusteria a Sant Miquel de Balenyà. Els seus professionals ofereixen serveis de gran qualitat, utilitzant les millors eines i materials per dur a terme cada encàrrec.

Si busques un fuster a Sant Miquel de Balenyà que et proporcioni un servei eficient i de confiança, Qhands & Blenom és la millor opció. Amb una atenció al client excepcional i uns acabats impecables, aquesta fusteria et garantirà la satisfacció total en cada projecte.

Per obtenir més informació sobre els serveis que ofereix Qhands & Blenom, pots visitar la seva pàgina web a http://www.qhands.net/. No dubtis a contactar amb ells i descobreix com aquesta fusteria pot satisfer les teves necessitats.Enviar per WhatsApp

Qhands & Blenom fuster a Sant Miquel de Balenyà · Osona