Fusteria Boixeda

Sant Julià de Vilatorta · Osona

Carrer dels Marquesos de Vilallonga, 14, 08504 Sant Julià de Vilatorta, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 4 resenyes



La Fusteria Boixeda és un establiment situat al Carrer dels Marquesos de Vilallonga, 14, a Sant Julià de Vilatorta, Barcelona. Es troba en una ubicació privilegiada, al cor de la localitat de Sant Julià de Vilatorta, a la comarca d’Osona, a la provincia de Barcelona.

Amb una reputació excel·lent, la Fusteria Boixeda és coneguda a la zona per oferir serveis de fusteria d’alta qualitat. Els seus clients valoren l’establiment amb una nota perfecta de 4 sobre un total de 4 reviews.

La fusteria és especialitzada en tot tipus de treballs de fusta, des de petits projectes fins a grans encàrrecs a mida. Els seus professionals tenen una àmplia experiència en el sector i posen tot el seu coneixement i habilitats per satisfer les necessitats dels clients.

La Fusteria Boixeda destaca per la seva atenció al detall i el seu compromís amb la qualitat. Utilitzen les millors eines i materials per garantir resultats impecables en tots els seus treballs. Ja sigui un moble a mida, una porta o finestra de fusta, o una reforma completa de fusta, aquesta fusteria ofereix solucions a mida per a tots els gustos i necessitats.

El personal de la Fusteria Boixeda és amable, professional i sempre està disposat a ajudar els clients a trobar la millor solució per als seus projectes. Amb un servei personalitzat, entenen les necessitats de cada client i treballen de forma estreta amb ells per assolir els seus objectius.

Si està buscant un fuster de confiança a Sant Julià de Vilatorta, la Fusteria Boixeda és la millor opció. Amb la seva reputació impecable i el seu compromís amb la qualitat, aquesta fusteria garantirà resultats excepcionals i la satisfacció total dels seus clients.



Enviar per WhatsApp

Fusteria Boixeda fuster a Sant Julià de Vilatorta · Osona