Mobles Traserra, S.L.

Sant Hipòlit de Voltregà · Osona

Calle Industria, 8 i 10 ( Z Ind ), 08509 Masíes De Voltrega ( Les ), Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesMobles Traserra, S.L. és una fusteria situada a Sant Hipòlit de Voltregà, a la comarca d’Osona, a la província de Barcelona. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, aquesta empresa familiar s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva professionalitat i qualitat en cada projecte.

Ubicada a la Calle Industria, 8 i 10 (Z Ind), els seus clients poden visitar les seves instal·lacions per conèixer de prop el seu treball. Mobles Traserra, S.L. ofereix un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client, ja sigui per a la creació de mobles a mida o per a la realització de reformes en el seu habitatge.

Els clients han valorat aquesta fusteria amb una puntuació de 5 sobre un total de 1 review, demostrant la seva satisfacció amb els serveis prestats per Mobles Traserra, S.L.

Si busques un fuster a Sant Hipòlit de Voltregà, no dubtis en contactar amb Mobles Traserra, S.L. a través de la seva pàgina web http://www.moblestraserra.com/ o trucant al seu telèfon de contacte. La qualitat i el compromís són la seva màxima prioritat, per això et garanteixen un resultat impecable en cada projecte.Enviar per WhatsApp

Mobles Traserra, S.L. fuster a Sant Hipòlit de Voltregà · Osona