Fusteria TORRENT Disseny – (Matias Torrent SL)

Roda de Ter · Osona

Carrer Puigcebró, 7, 08510 Roda de Ter, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa Fusteria TORRENT Disseny és una empresa de fusteria situada al Carrer Puigcebró, 7, a Roda de Ter, Barcelona. Amb anys d’experiència en el sector, s’han convertit en un referent a la comarca d’Osona.

Els seus clients han valorat positivament el seu treball, donant-li una nota de 5 estrelles sobre un total de 1 valoració. Això demostra la seva excel·lència i compromís amb la qualitat en cada projecte que realitzen.

Fusteria TORRENT Disseny és coneguda per la seva professionalitat i dedicació. El seu equip de fusters està format per professionals qualificats i amb una àmplia experiència en el sector de la fusteria.

A més, la fusteria ofereix un servei personalitzat per a cada client, adaptant-se a les seves necessitats i gustos. Amb un estil propi i una gran atenció als detalls, Fusteria TORRENT Disseny crea mobles i elements de fusta únicos i exclusius.

Si estàs buscant un fuster a Roda de Ter, no dubtis en contactar amb Fusteria TORRENT Disseny. Els seus professionals et guiaran i assessoraran en tot moment, oferint-te solucions a mida per a tots els teus projectes de fusteria. Confia en ells i no et decebran.Enviar per WhatsApp

Fusteria TORRENT Disseny - (Matias Torrent SL) fuster a Roda de Ter · Osona