Verni-Lux

Prats de Lluçanès · Osona

Ctra. de Sant Quirze (BP-4653), Km 1,8 08513, Prats de Lluçanès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 7 resenyesVerni-Lux és una fusteria situada a Prats de Lluçanès, una localitat encantadora de la comarca d’Osona, a Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la Ctra. de Sant Quirze (BP-4653), Km 1,8, Verni-Lux és un referent per a tots aquells que busquen els serveis d’un fuster de confiança.

Els clients de Verni-Lux destaquen la seva professionalitat i atenció personalitzada, que ha deixat una empremta positiva en les seves experiències. Amb una puntuació de 5 sobre un total de 7 ressenyes, Verni-Lux demostra la seva dedicació i compromís amb la satisfacció dels seus clients.

Verni-Lux és molt més que una simple fusteria. Amb anys d’experiència en el sector i un equip qualificat, ofereix serveis de qualitat i solucions a mida per a tots els seus clients. Des de mobiliari a mida fins a reparacions i restauracions de fustes antigues, Verni-Lux és una garantia de qualitat i excel·lència.

Si busques un fuster de confiança a Prats de Lluçanès, Verni-Lux és la millor opció. Amb una atenció professional i un servei impecable, Verni-Lux estarà encantat de satisfer les teves necessitats fusteres. Visita el seu web a http://www.fustessola.com/ per obtenir més informació i posar-te en contacte amb ells. Verni-Lux és el teu soci de confiança per a tots els teus projectes fusters.Enviar per WhatsApp

Verni-Lux fuster a Prats de Lluçanès · Osona