Fusteria Perafita, S.L.U

Perafita · Osona

Carrer de la Perera, 08589 Perafita, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesFusteria Perafita, S.L.U és una fusteria situada al Carrer de la Perera, 08589 Perafita, Barcelona. Aquest establiment, ubicat a la localitat de Perafita, a la comarca d’Osona, és una opció ideal per a aquells que busquen un fuster de confiança a la zona.

Els clients de Fusteria Perafita, S.L.U han valorat aquesta empresa amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, la qual cosa demostra la seva excel·lència en el servei i la satisfacció dels clients que han confiat en ells.

Amb una web accessible a http://www.fusteriaperafita.cat/, aquesta fusteria ofereix la possibilitat de conèixer més detalls sobre els seus treballs i serveis. Amb un to proper però formal, Fusteria Perafita, S.L.U es presenta com una opció de qualitat per a aquells que necessiten els serveis d’un fuster professional.

Amb anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria destaca per la seva professionalitat i la seva dedicació en cada projecte que realitza. Si busques un fuster a Perafita, Fusteria Perafita, S.L.U és la millor opció. La seva reputació demostra la seva excel·lència i la satisfacció dels seus clients.Enviar per WhatsApp

Fusteria Perafita, S.L.U fuster a Perafita · Osona