INTERFUST MOLAS, SL

Olost · Osona

Carrer Indústria, 5, 08516 Olost, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesINTERFUST MOLAS, SL és una fusteria situada al Carrer Indústria, 5, a Olost, Barcelona. Aquesta localitat es troba a la comarca del Osona, dins la província de Barcelona.

Des de fa més de 20 anys, INTERFUST MOLAS, SL ha estat oferint serveis de fusteria de gran qualitat als habitants d’Olost i les seves rodalies. Amb una gran experiència en el sector, el seu equip de professionals s’ha guanyat la confiança dels clients, que l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews.

La fusteria destaca per la seva professionalitat i atenció personalitzada. Els clients poden estar tranquils, ja que INTERFUST MOLAS, SL treballa amb materials de primera qualitat i compleix amb els terminis acordats. A més, el seu equip de fusters està format per experts amb una àmplia experiència en el sector, que realitzen cada projecte amb cura i dedicació.

Els serveis de INTERFUST MOLAS, SL són reconeguts per la seva excel·lència i varietat. Des de la fabricació de mobles a mida fins a la instal·lació de portes i finestres, la fusteria ofereix solucions a mida per a les necessitats particulars de cada client. També realitzen reformes i restauracions, recuperant l’esplendor d’antigues peces de mobiliari.

La fusteria està situada en un lloc accessible, al Carrer Indústria, 5 d’Olost. Els clients poden visitar el seu establiment per veure l’exposició de mobles i rebre assessorament personalitzat per part de l’equip de professionals de INTERFUST MOLAS, SL.

Si busques un fuster de confiança a Olost i les seves rodalies, INTERFUST MOLAS, SL és la millor opció. Amb la seva excel·lència en els serveis i l’atenció personalitzada, aquesta fusteria satisfarà les teves necessitats i superarà les teves expectatives.Enviar per WhatsApp

INTERFUST MOLAS, SL fuster a Olost · Osona