Fusteria Pimall

Malla · Osona

Ctra. Barcelona – Puigcerdà Km 56,200, 08519 Malla, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 8 resenyesLa Fusteria Pimall és una empresa familiar especialitzada en treballs de fusteria i ebanisteria situada a la localitat de Malla, a la comarca d’Osona, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la Ctra. Barcelona – Puigcerdà, Km 56,200, aquesta fusteria destaca per la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs.

Amb anys d’experiència al seu haver, la Fusteria Pimall s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que han valorat el seu servei amb una nota de 4,5 sobre un total de 8 opinions. Aquest reconeixement és fruit de l’esforç i la dedicació de tot l’equip de professionals que treballen en aquesta fusteria, els quals posen tot el seu coneixement i habilitat en cada projecte.

El gran avantatge de la Fusteria Pimall és la seva localització a Malla, ja que es troba en un punt estratègic per a atendre clients de tota la comarca d’Osona i altres zones properes. A més, aquesta fusteria destaca per oferir un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client, amb solucions a mida que s’ajusten a tot tipus de pressupostos.

La Fusteria Pimall és molt més que una simple fusteria a Malla, és un referent en el sector de la fusta i l’ebanisteria a tota la comarca d’Osona. La seva reputació es basa en la qualitat dels materials utilitzats i en la cura i detall amb què es realitzen els treballs.

Si busques un fuster a Malla que et pugui oferir una atenció personalitzada i treballs d’alta qualitat, no dubtis a visitar la Fusteria Pimall. El seu equip de professionals t’assessorarà en tot moment i et proporcionarà solucions adaptades a les teves necessitats. Contacta amb ells avui mateix i descobreix tot el que poden fer per a tu.Enviar per WhatsApp

Fusteria Pimall fuster a Malla · Osona