MFUSTA11 Mobles de fruiteria

Gurb · Osona

Pol. Ind. Mas Galí, Carrer Girona, 11, 08503 Gurb, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 6 resenyesMFUSTA11 Mobles de fruiteria és una fusteria situada a Gurb, un petit municipi de la comarca d’Osona a la provincia de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al Pol. Ind. Mas Galí, al Carrer Girona número 11, és reconeguda per la qualitat i el bon servei que ofereix als seus clients.

Aquesta fusteria ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota excel·lent de 5 sobre un total de 6 reviews. Aquesta puntuació reflecteix la satisfacció dels clients amb el treball realitzat per MFUSTA11 Mobles de fruiteria.

Amb anys d’experiència en el sector, el seu equip de fusters professionals ofereix un servei de qualitat i personalitzat. La seva tasca no es limita només a la construcció de mobles, sinó que també ofereix solucions en disseny i decoració d’interiors.

Els seus clients aprecien la capacitat de MFUSTA11 Mobles de fruiteria per entendre les seves necessitats i proporcionar solucions adaptades al seu estil i pressupost. A més, destaquen la puntualitat en els terminis de lliurament, la qualitat dels materials utilitzats i el tracte proper i professional.

Si busques un fuster a Gurb, MFUSTA11 Mobles de fruiteria és la millor opció. Amb el seu compromís amb la satisfacció del client i la seva reputació impecable, et garantiran un servei de qualitat i resultats excepcionals.Enviar per WhatsApp

MFUSTA11 Mobles de fruiteria fuster a Gurb · Osona