Fustamida

Folgueroles · Osona

Carrer del Timó, 12, 08519 Folgueroles, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFustamida és una fusteria situada al Carrer del Timó, 12, a Folgueroles, Barcelona. Aquesta localitat pertany a la comarca d’Osona, a la província de Barcelona. Amb una nota de 5 sobre un total de 2 reviews, els clients de Fustamida han expressat la seva satisfacció amb els serveis d’aquesta fusteria.

Fustamida és reconeguda per la seva excel·lència i professionalitat en el sector de la fusteria. Amb anys d’experiència i una gran passió pel treball de la fusta, aquesta empresa és una referència a Folgueroles i les seves rodalies.

Si hi ha alguna cosa que caracteritza a Fustamida és la seva atenció al detall i la seva dedicació en cada projecte. Els seus professionals treballen amb precisió i minuciositat per aconseguir resultats impecables.

Amb una web accessible a http://www.fustamida.cat/, és fàcil estar al dia de tots els seus treballs i novetats. A més, el personal de Fustamida està sempre disposat a donar assessorament i solucionar dubtes.

Si busques un fuster a Folgueroles, no dubtis a confiar en Fustamida. La seva reputació i compromís amb la qualitat garanteixen la satisfacció dels seus clients.Enviar per WhatsApp

Fustamida fuster a Folgueroles · Osona