Fusteria Vila Tisora, S.L.

Els Hostalets de Balenyà · Osona

Carrer Pla de la Calma, 10, 08550 Els Hostalets de Balenyà, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 15 resenyesFusteria Vila Tisora, S.L. és una empresa de fusteria amb una gran experiència en el sector. Situada al Carrer Pla de la Calma, 10, a Els Hostalets de Balenyà, a la comarca del Osona, a la província de Barcelona, és una referència per a tothom que busca un professional de confiança en el món de la fusta.

La seva reputació és impecable i això es reflecteix en els comentaris positius que han deixat els seus clients. Amb una nota de 4,5 sobre un total de 15 reviews, Fusteria Vila Tisora, S.L. ha aconseguit satisfer les expectatives de tots els que han confiat en els seus serveis.

La seva pàgina web, https://www.vilatisora.com/, ofereix tota la informació necessària per a aquells que desitgin contactar amb ells. És un espai on es pot conèixer millor l’empresa i veure algunes de les seves obres més destacades.

A Fusteria Vila Tisora, S.L. destaquen per la seva professionalitat i el tracte proper que ofereixen als seus clients. Amb una àmplia gamma de serveis, cobreixen totes les necessitats en el món de la fusteria.

En resum, si busques un fuster a Els Hostalets de Balenyà, Fusteria Vila Tisora, S.L. és la millor opció. La seva experiència, qualitat i bon tracte fan d’ells una empresa de confiança en el sector.Enviar per WhatsApp

Fusteria Vila Tisora, S.L. fuster a Els Hostalets de Balenyà · Osona