Fusteria Costa

Centelles · Osona

Carrer de Sant Joan, 3, 08540 Centelles, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesFusteria Costa és una fusteria situada a Centelles, una localitat de la comarca d’Osona, a la província de Barcelona. Es troba al Carrer de Sant Joan, número 3, al cor del municipi. Aquesta fusteria és una referència en el sector de la fusteria a la zona, gràcies a la seva excel·lència en el treball i a la seva dilatada experiència.

Els clients de Fusteria Costa han valorat el seu servei amb una nota de 5 estrelles sobre un total de 1 ressenyes. Aquest reconeixement és fruit de l’esforç i la dedicació de l’equip de professionals que treballen en aquest establiment.

En Fusteria Costa, entenen les necessitats dels seus clients i s’adapten a les seves demandes. Ja sigui per a la fabricació de mobles a mida o per a la realització de reformes, aquesta fusteria ofereix un servei de qualitat i personalitzat.

Amb una àmplia gamma de materials i acabats, Fusteria Costa s’assegura de satisfer les expectatives dels seus clients. La seva professionalitat i atenció al detall fan d’aquesta fusteria una opció de confiança per a tots aquells que busquen un fuster a Centelles.

Si busques un servei de fusteria de qualitat i confiança, no dubtis en visitar Fusteria Costa. El seu equip t’atendrà amablement i t’oferirà les millors solucions adaptades a les teves necessitats.Enviar per WhatsApp

Fusteria Costa fuster a Centelles · Osona