FUSTERIA ROVIRA

Calldetenes · Osona

Carrer Joan Maragall, 8, 08506 Calldetenes, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,8 Estrelles | Sobre 4 resenyesLa Fusteria Rovira és una empresa dedicada al món de la fusteria i està situada al Carrer Joan Maragall, 8, a Calldetenes, Barcelona. Amb una àmplia experiència en el sector, aquesta fusteria s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una puntuació de 3,8 sobre un total de 4 valoracions.

Amb un equip professional altament qualificat i compromès amb la qualitat dels seus treballs, la Fusteria Rovira ofereix un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client. Amb un tracte proper i professional, aquesta fusteria destaca per la seva eficiència i puntualitat en l’execució dels seus projectes.

Amb la finalitat de proporcionar solucions duradores i de qualitat en el camp de la fusteria, la Fusteria Rovira treballa amb materials de primera qualitat i utilitza les tecnologies més avançades del sector. A més, aquesta fusteria disposa d’un ampli catàleg de productes i serveis, adaptats a les necessitats de cada client.

Si busques un fuster a Calldetenes, la Fusteria Rovira és la millor opció. Amb la seva excel·lència en el treball realitzat i la seva atenció al detall, aquesta empresa et garantirà resultats satisfactoris. Per a més informació, visita la seva pàgina web http://www.vavawood.com/.Enviar per WhatsApp

FUSTERIA ROVIRA fuster a Calldetenes · Osona