Ebanistería Daos

Vilassar de Dalt · Maresme

Passatge del Pi, 1, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 16 resenyesL’Ebanistería Daos és una reconeguda fusteria situada al Passatge del Pi, 1, a Vilassar de Dalt, Barcelona. Aquest establiment s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva excel·lència en el treball de la fusta i a la seva dilatada experiència en el sector.

Amb una ubicació privilegiada a la localitat de Vilassar de Dalt, dins de la comarca del Maresme i la provincia de Barcelona, l’Ebanistería Daos es posiciona com un referent en el món de la fusteria. La seva situació estratègica permet atendre les necessitats dels clients de la zona i oferir-los un servei de qualitat.

Els clients que han confiat en l’Ebanistería Daos han valorat la seva tasca amb una nota de 4,8 sobre un total de 16 ressenyes. Aquestes valoracions són un testimoni de la satisfacció i la confiança que els clients dipositen en aquesta fusteria.

Amb una atenció personalitzada i un tracte proper, però sempre amb una seriositat professional, l’Ebanistería Daos s’adapta a les necessitats i desitjos dels seus clients, oferint-los solucions a mida per a cada projecte.

La dedicació i la passió per la fusta són els valors que defineixen aquesta fusteria. Els seus treballs són fets amb cura i precisió, utilitzant les tècniques més avançades i els materials de més alta qualitat.

Si busques un fuster a Vilassar de Dalt, pots confiar en l’Ebanistería Daos per a tota classe de treballs en fusta. Deixa’t sorprendre per la seva professionalitat i la seva capacitat per aconseguir els resultats desitjats en cada projecte.Enviar per WhatsApp

Ebanistería Daos fuster a Vilassar de Dalt · Maresme