Carpinteria Camacho

Vilassar de Dalt · Maresme

Passatge del Pi, 1, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 3 resenyesLa Carpinteria Camacho és una fusteria ubicada al Passatge del Pi, 1, a Vilassar de Dalt, Barcelona. Aquest establiment, situat a la comarca del Maresme, ha obtingut una excel·lent valoració per part dels seus clients, que l’han puntuat amb un 5 sobre un total de 3 ressenyes.

La Carpinteria Camacho és molt més que una simple fusteria, és un espai on es combina l’artesania amb la professionalitat. Els seus treballadors, amb anys d’experiència al seu darrere, són experts en treball de la fusta i estan disposats a satisfer les necessitats de cada client.

Amb un to proper però formal, els professionals de la Carpinteria Camacho ofereixen els seus serveis als residents de Vilassar de Dalt i a les seves rodalies, oferint solucions a mida per a tot tipus de projectes fusters. Sigui quina sigui la teva idea, ells s’encarregaran de convertir-la en realitat amb la màxima qualitat i dedicació.

No dubtis a visitar la Carpinteria Camacho per descobrir tot el que poden oferir-te com a fuster a Vilassar de Dalt. Siguis particular o empresa, el seu equip et brindarà un servei personalitzat i de confiança.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Camacho fuster a Vilassar de Dalt · Maresme