Carpintería Manuel Ruiz

ViIassar de Mar · Maresme

Carrer Cuba, 5, 08340 Vilassar de Mar, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesCarpintería Manuel Ruiz és una fusteria situada al Carrer Cuba, 5, a Vilassar de Mar, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la localitat de Vilassar de Mar, al cor de la comarca del Maresme, aquesta fusteria es converteix en una opció perfecta per a tots aquells que busquen serveis de fusteria de qualitat a la zona.

Amb anys d’experiència en el sector, Carpintería Manuel Ruiz s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva gran professionalitat i atenció personalitzada. Els seus treballadors estan especialitzats en tot tipus de treballs de fusteria i posseeixen un alt coneixement dels materials i les tècniques més avançades.

Els clients de Carpintería Manuel Ruiz destaquen la seva capacitat per entendre les seves necessitats i adaptar-se a les seves preferències. A més, la qualitat dels seus treballs és una altra de les seves grans virtuts, ja que utilitzen els millors materials per garantir resultats duradors i de gran qualitat.

Amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews, queda clar que Carpintería Manuel Ruiz és una opció de confiança per a tots aquells que busquen un fuster a Vilassar de Mar. Ja sigui per a petits treballs de fusteria a casa o per a grans projectes de reforma, aquesta fusteria ofereix un servei impecable i adaptat a les necessitats de cada client.

Si busques una fusteria de confiança en la zona de Vilassar de Mar, no dubtis a contactar amb Carpintería Manuel Ruiz. Els seus professionals et donaran assessorament personalitzat i t’oferiran els millors serveis de fusteria per aconseguir els resultats que desitges.Enviar per WhatsApp

Carpintería Manuel Ruiz fuster a ViIassar de Mar · Maresme