Jordi Carbonell Fors

Tordera · Maresme

Carrer de Gaudí, 19, 08490 Tordera, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 5 resenyesJordi Carbonell Fors és un fuster molt reconegut a Tordera, localitat situada a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al Carrer de Gaudí, 19, el seu taller de fusteria és molt freqüentat pels habitants de la zona i també per clients d’altres localitats properes.

Els clients de Jordi Carbonell Fors no poden estar més satisfets amb la seva tasca. La seva dedicació i professionalitat l’han posicionat com un dels millors fusters de la regió. No és d’estranyar, per tant, que hagi obtingut una valoració perfecta de 5 sobre 5 en les seves ressenyes.

La fusteria de Jordi Carbonell Fors és un lloc on la qualitat i l’atenció al detall són prioritats absolutes. Els seus clients sempre destaquen la seva habilitat per entendre les seves necessitats i traduir-les en mobles i objectes de fusta de gran bellesa i funcionalitat.

Si busques un fuster a Tordera, no dubtis a visitar la fusteria de Jordi Carbonell Fors. La seva excel·lència en el treball i la seva reputació indiscutible et garantiran un resultat impecable i satisfactori. Troba’l a través del seu perfil d’Instagram: @carbonell_fuster. No et decebrà.Enviar per WhatsApp

Jordi Carbonell Fors fuster a Tordera · Maresme