Fusteria Vidal Torres S.L.

Sant Vicenç de Montalt · Maresme

Arrabal de Fontmitjana, 6, Nave 1, 08394 Sant Vicenç de Montalt, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Vidal Torres S.L. és una empresa familiar amb una llarga trajectòria en el món de la fusteria. Amb la seva ubicació a Sant Vicenç de Montalt, a la comarca del Maresme, s’ha convertit en un referent per a tota la zona.

Els seus clients destaquen la professionalitat i la qualitat dels seus serveis, atorgant-li una nota de 4,5 sobre 5 en les seves valoracions. Això demostra la confiança que han dipositat en aquesta fusteria i la seva satisfacció amb els resultats obtinguts.

Fusteria Vidal Torres S.L. és reconeguda per la seva gran varietat de productes i solucions personalitzades. La seva experiència permet oferir un assessorament expert en la selecció de materials i dissenys adaptats a les necessitats de cada client.

Amb un equip tècnic altament qualificat i una tecnologia de vanguardia, aquesta fusteria és capaç de dur a terme projectes de gran envergadura amb un acabat impecable.

Si busques un fuster a Sant Vicenç de Montalt, no dubtis a visitar la web de Fusteria Vidal Torres S.L. per conèixer més detalls i sol·licitar un pressupost sense compromís. La seva atenció personalitzada i la seva excel·lència en el treball et convenceran de confiar en ells per als teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Fusteria Vidal Torres S.L. fuster a Sant Vicenç de Montalt · Maresme