Carpintería Castellà S L

Sant Vicenç de Montalt · Maresme

Carrer de Sant Antoni, 30, 08394 Sant Vicenç de Montalt, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 1 resenyesCarpintería Castellà S L és una fusteria situada al Carrer de Sant Antoni, 30, a Sant Vicenç de Montalt, Barcelona. Aquesta localitat es troba a la comarca del Maresme, dins de la província de Barcelona.

Amb una ubicació privilegiada, aquesta fusteria ofereix els seus serveis a tota la zona de Sant Vicenç de Montalt i els seus voltants. Els seus clients han valorat aquest establiment amb una nota de 3 sobre un total de 1 reviews, la qual cosa demostra la seva satisfacció amb els treballs realitzats.

Carpintería Castellà S L destaca per la seva professionalitat i experiència en el sector de la fusteria. Els seus professionals són experts en la creació de mobiliari de fusta i realitzen treballs tant per a clients particulars com per a empreses i negocis locals.

Amb un tracte proper i amable, aquesta fusteria es preocupa per escoltar les necessitats i els desitjos dels seus clients, per tal de poder oferir-los els millors resultats. A més, utilitzen materials de primera qualitat i compten amb les últimes tecnologies per aconseguir un acabat perfecte en cada projecte.

La fusteria Carpintería Castellà S L és un referent a Sant Vicenç de Montalt i compta amb una gran reputació a la comarca del Maresme. Els seus clients confien en la seva professionalitat i en la seva capacitat per satisfer les seves necessitats.

Si busques un fuster de confiança a Sant Vicenç de Montalt, Carpintería Castellà S L és la millor opció. Amb anys d’experiència en el sector i una àmplia cartera de treballs realitzats amb èxit, aquesta fusteria et garantirà uns resultats impecables i un servei de qualitat. No dubtis a contactar amb ells per a tots els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Carpintería Castellà S L fuster a Sant Vicenç de Montalt · Maresme