Fusteria J.Colomer

Pineda de Mar · Maresme

Av Mediterraneo 87, 08397 Pineda de Mar, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,6 Estrelles | Sobre 7 resenyesLa Fusteria J.Colomer és una empresa dedicada a la fusteria ubicada a Pineda de Mar, a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Amb una adreça concreta a l’Avinguda Mediterrani número 87, aquesta fusteria ofereix els seus serveis tant a particulars com a empreses de la zona.

Els clients de la Fusteria J.Colomer han destacat la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs, atorgant-li una puntuació mitjana de 3,6 sobre un total de 7 ressenyes.

Amb una dilatada experiència en el sector, aquesta fusteria destaca per la seva atenció personalitzada i la capacitat d’adaptar-se a les necessitats i gustos dels seus clients. Sigui quina sigui la teva idea o projecte, la Fusteria J.Colomer posa a la teva disposició un equip de professionals qualificats que et guiaran i assessoraran durant tot el procés.

Si busques un fuster a Pineda de Mar, no dubtis a contactar amb la Fusteria J.Colomer. Amb el seu compromís amb la qualitat i la satisfacció dels seus clients, et brindaran un servei impecable i uns resultats excepcionals. Per a més informació, visita el seu web a http://www.fusteriajcolomer.com/.Enviar per WhatsApp

Fusteria J.Colomer fuster a Pineda de Mar · Maresme