Fusteria Antonio Giner

Pineda de Mar · Maresme

Carrer Castella, 6, 08397 Pineda de Mar, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Antonio Giner és una empresa dedicada a la fusteria que es troba situada al Carrer Castella, 6, a Pineda de Mar, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Maresme, aquesta fusteria s’ha convertit en un referent per a tots aquells que necessiten serveis de fusteria de qualitat.

Amb anys d’experiència al seu bagatge, l’Antonio Giner s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 3 sobre un total de 2 reviews. Aquestes opinions positives són fruit del seu treball minuciós i professional, així com de la dedicació i l’atenció amb què tracta cada projecte.

La fusteria Antonio Giner ofereix un servei personalitzat, adaptant-se a les necessitats i les expectatives de cada client. A més, treballa amb materials de primera qualitat, garantint així resultats duradors i estèticament atractius.

Amb un equip de professionals qualificats i amb passió pel seu ofici, aquesta fusteria realitza tota mena de treballs de fusteria, des de la fabricació de mobles a mida fins a la instal·lació de portes i finestres. Amb un fort compromís amb la qualitat i la satisfacció del client, l’Antonio Giner es preocupa per cada detall, assegurant un acabat impecable i de gran durabilitat.

Si busqueu un fuster a Pineda de Mar, no dubteu a contactar amb la fusteria Antonio Giner. La seva trajectòria i els seus resultats parlen per si sols, i estaran encantats de poder ajudar-vos a convertir els vostres projectes en realitat. Confieu en un professional de confiança i descobriu la passió per la fusteria d’aquesta reconeguda empresa.Enviar per WhatsApp

Fusteria Antonio Giner fuster a Pineda de Mar · Maresme