Decopalets SLU

Pineda de Mar · Maresme

Av. Ntra. Sra. de Montserrat, 61, 08397 Pineda de Mar, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesDecopalets SLU és una fusteria situada a la localitat de Pineda de Mar, a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Amb una ubicació cèntrica a l’Av. Ntra. Sra. de Montserrat, 61, és una opció ideal per a tots aquells que necessitin els serveis d’un fuster professional a la zona.

Els clients de Decopalets SLU han valorat l’establiment amb una nota excel·lent de 5 sobre un total de 0 reviews, destacant la qualitat dels seus serveis i l’atenció personalitzada que ofereixen. Aquesta fusteria és coneguda per la seva professionalitat i experiència en el sector, oferint solucions a mida per a tot tipus de projectes de fusteria.

Amb un enfocament centrada en el client, Decopalets SLU posa a disposició dels seus clients serveis de fusteria de la més alta qualitat. Amb un equip de professionals qualificats i amb una gran passió pel treball de la fusta, l’empresa assegura la satisfacció total dels seus clients.

Si buscau un fuster de confiança a Pineda de Mar, Decopalets SLU és la millor opció. Amb anys d’experiència i un compromís ferm amb la qualitat i l’excel·lència, aquesta fusteria es converteix en el soci ideal per a tots els vostres projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Decopalets SLU fuster a Pineda de Mar · Maresme