Carpintería Cristóbal Pineda

Pineda de Mar · Maresme

Carrer Montnegre, 34, BAJO, 08397 Pineda de Mar, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesCarpintería Cristóbal Pineda és una fusteria situada al Carrer Montnegre, 34, BAJO, 08397 Pineda de Mar, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la localitat de Pineda de Mar, a la comarca del Maresme i dins la provincia de Barcelona, aquesta empresa ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews.

Els professionals de Carpintería Cristóbal Pineda destaquen per la seva experiència i coneixement en l’àmbit de la fusteria. Amb anys de trajectòria en el sector, aquesta fusteria és reconeguda per la seva excel·lència i qualitat en tots els treballs que realitza.

Els serveis que ofereixen aquesta fusteria són variats i tenen l’objectiu de satisfer les necessitats dels seus clients. Amb un ampli ventall de productes, com ara mobles a mida, portes i finestres de fusta, armaris encastats i altres treballs de fusteria, Carpintería Cristóbal Pineda és la opció ideal per a aquells que busquen un fuster professional a Pineda de Mar.

La seva clientela està plenament satisfeta amb el treball realitzat per aquesta empresa. No és d’estranyar que la seva puntuació sigui tan alta, ja que aquests professionals posen gran cura en cada detall. La qualitat dels materials utilitzats, així com la precisió i l’atenció als detalls, són els pilars que sostenen l’èxit de Carpintería Cristóbal Pineda.

Si estàs buscant un fuster a Pineda de Mar, no dubtis en posar-te en contacte amb Carpintería Cristóbal Pineda. Amb professionals qualificats i dedicats, aquesta fusteria t’oferirà els millors serveis i treballs de fusteria de la zona.Enviar per WhatsApp

Carpintería Cristóbal Pineda fuster a Pineda de Mar · Maresme