FUSTAM

Palafolls · Maresme

Carrer Puríssima, 25, 08389 Palafolls, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,8 Estrelles | Sobre 5 resenyesFUSTAM és una fusteria situada al Carrer Puríssima, 25, a Palafolls, Barcelona. Aquesta empresa familiar ha estat proporcionant serveis fusters a la comarca del Maresme durant més de 15 anys.

Els seus clients destaquen la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs. Amb una puntuació de 3,8 sobre 5, les valoracions reflecteixen la seva satisfacció amb els serveis de FUSTAM. La seva reputació s’ha anat construint gràcies al tracte proper i la dedicació que ofereixen als seus clients.

Els professionals de FUSTAM tenen una àmplia experiència en el sector de la fusteria. Amb les seves habilitats i coneixements, són capaços de crear peces úniques i duradores. A més, utilitzen materials de primera qualitat per assegurar la satisfacció dels seus clients.

Si busques un fuster a Palafolls, FUSTAM és la millor opció. No només són experts en la seva feina, sinó que també ofereixen un servei amable i professional. Sigui quin sigui el teu projecte, pots confiar en FUSTAM per aconseguir resultats excel·lents i duradors. Truca’ls o visita la seva botiga per conèixer-los i descobrir els seus serveis de fusteria de qualitat.Enviar per WhatsApp

FUSTAM fuster a Palafolls · Maresme