Carpintería Matas

Palafolls · Maresme

Carrer Francesc Macià, 7, 08389 Palafolls, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesCarpintería Matas és una fusteria amb una llarga trajectòria a Palafolls. Situada al Carrer Francesc Macià, 7, aquesta empresa familiar és una opció de confiança per a tots aquells que busquen un servei de qualitat en l’àmbit de la fusteria.

Amb anys d’experiència en el sector, Carpintería Matas s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva professionalitat i dedicació. La seva ubicació a Palafolls, una localitat tranquil·la de la comarca del Maresme, afegeix un valor afegit a l’empresa, ja que ofereix proximitat i comoditat als seus clients.

Els clients que han confiat en Carpintería Matas han valorat l’empresa amb una puntuació excel·lent de 5 sobre 1 reviews. Aquestes valoracions són un reflex del compromís de l’empresa amb la satisfacció dels seus clients i de la seva dedicació per oferir un servei de qualitat.

Carpintería Matas destaca per la seva varietat de serveis i productes que ofereixen als seus clients. Gràcies a la seva dilatada experiència en el sector de la fusteria, l’empresa és capaç de satisfer les necessitats de cada client, ja sigui en la realització de mobles a mida, la instal·lació de portes i finestres o la restauració de mobles antics.

L’equip de professionals de Carpintería Matas treballa amb materials de primera qualitat i posa tota la seva passió i coneixement en cada projecte. La seva atenció als detalls i la seva dedicació fan que cada peça sigui única i personalitzada, adaptada a les necessitats i gustos de cada client.

Si busques un fuster a Palafolls, Carpintería Matas és la teva millor opció. Amb la seva excel·lència en el treball i la seva dedicació als clients, aquesta fusteria és sinònim de qualitat i professionalitat. Contacta amb ells per a més informació i descobreix com poden ajudar-te a fer realitat els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Carpintería Matas fuster a Palafolls · Maresme