Carpintería Lluís Prat

Montgat · Maresme

Carrer Tramuntana, 23, 08390 Montgat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesCarpintería Lluís Prat és una fusteria situada al Carrer Tramuntana, 23, a Montgat, Barcelona. Aquesta localitat pertany a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona.

Amb anys d’experiència en el sector, Carpintería Lluís Prat s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs. Els seus clients han valorat l’establiment amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews, la qual cosa demostra la seva satisfacció amb els serveis prestats.

Com a fusteria a Montgat, Carpintería Lluís Prat ofereix un ampli ventall de serveis relacionats amb la fusteria i la carpinteria. Els seus professionals, amb un alt nivell de coneixement i habilitats tècniques, treballen amb materials de primera qualitat per tal de satisfer les necessitats dels seus clients.

La fusteria compta amb un taller equipat amb maquinària de darrera generació, el que els permet realitzar tot tipus de treballs, des de la fabricació de mobles a mida fins a la restauració de peces antigues. A més, en el cas que els clients ho necessitin, Carpintería Lluís Prat també ofereix serveis de disseny i assessorament personalitzats, amb l’objectiu de crear espais únics i funcionals.

En definitiva, si estàs buscant un fuster a Montgat, Carpintería Lluís Prat és la millor opció. Amb la seva experiència, professionalitat i qualitat dels seus treballs, aquesta fusteria és capaç de satisfer les necessitats més exigents dels seus clients. Posant sempre el client al centre de tot el procés, Carpintería Lluís Prat garanteix uns resultats excepcionals i un servei de primera classe.Enviar per WhatsApp

Carpintería Lluís Prat fuster a Montgat · Maresme