Núria Bassas Solà – FUSTERIA BASSAS

Mataró · Maresme

Carrer Méndez Núñez, 28, soterrani nau 1, 08302 Mataró, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,4 Estrelles | Sobre 20 resenyesNúria Bassas Solà és una fusteria situada al carrer Méndez Núñez, número 28, soterrani nau 1, a Mataró, Barcelona. Aquesta localitat, situada a la comarca del Maresme, és coneguda per la seva tradició en l’art de la fusteria i Núria Bassas Solà en forma part d’aquesta tradició.

Amb una valoració de 4,4 sobre 20 ressenyes, els clients de Núria Bassas Solà – FUSTERIA BASSAS el recomanen amb entusiasme. Aquesta alta puntuació és el resultat de l’esforç i la dedicació que Núria posa en cada projecte. Els seus clients aprecien la seva habilitat per transformar la fusta en autèntiques obres d’art i la seva capacitat per adaptar-se a les necessitats i desitjos de cada client.

Núria Bassas Solà és considerada com una de les millors fusteres de Mataró. Els seus anys d’experiència en el sector l’han convertit en una experta en tot tipus de treballs de fusteria. Des de l’elaboració de mobles a mida fins a la instal·lació de finestres i portes de fusta, Núria Bassas Solà és capaç de fer realitat qualsevol idea.

El seu taller és un autèntic laboratori d’idees. Aquí, Núria Bassas Solà i el seu equip de professionals treballen amb passió i precisió per crear peces úniques i exclusives. La seva atenció als detalls i la seva dedicació en cada projecte són el que diferencia a Núria Bassas Solà – FUSTERIA BASSAS de la resta.

Si busques un fuster a Mataró, Núria Bassas Solà és la millor opció. La seva reputació i experiència en el sector la converteixen en una garantia d’èxit per a qualsevol projecte de fusteria. No dubtis a contactar amb Núria Bassas Solà – FUSTERIA BASSAS per aconseguir els millors resultats en qualsevol treball de fusteria que necessitis.Enviar per WhatsApp

Núria Bassas Solà - FUSTERIA BASSAS fuster a Mataró · Maresme