Fusteria Perelló Ebenisteria

Mataró · Maresme

Carrer Colòmbia, 24, 08304 Mataró, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 8 resenyesLa Fusteria Perelló Ebenisteria és una reconeguda fusteria ubicada al Carrer Colòmbia, 24, a Mataró, Barcelona. Aquesta localitat, situada a la comarca del Maresme, és coneguda per la seva tradició en el sector de la fusteria i ebanisteria.

Amb una àmplia experiència en el sector, la Fusteria Perelló Ebenisteria s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 5 estrelles sobre un total de 8 ressenyes. Aquest reconeixement és fruit del seu compromís amb la qualitat i l’excel·lència en tots els seus treballs.

La Fusteria Perelló Ebenisteria és un referent per a tots aquells que busquen un fuster a Mataró. Gràcies a la seva professionalitat i dedicació, són capaços de satisfer les necessitats i les expectatives més exigents dels seus clients.

Si busques un fuster de confiança a Mataró, no dubtis en visitar la web de la Fusteria Perelló Ebenisteria a http://www.fusteriaoller.com/. Aquí trobaràs tota la informació necessària per contactar amb ells i sol·licitar els seus serveis.

Confia en la Fusteria Perelló Ebenisteria per a tots els teus projectes de fusteria i ebanisteria a Mataró. La seva excel·lència i professionalitat et garantiran els millors resultats.Enviar per WhatsApp

Fusteria Perelló Ebenisteria fuster a Mataró · Maresme