Fusteria Olivera

Mataró · Maresme

Carrer de Mitja Galta, 12, 08391 Mataró, Barcelona

Puntuació dels usuaris

1 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Olivera és una reconeguda fusteria situada al Carrer de Mitja Galta, 12, a Mataró, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Maresme, aquesta fusteria ofereix un servei de qualitat als seus clients.

Amb una nota de 1 sobre un total de 2 reviews, els clients de Fusteria Olivera no dubten en destacar la professionalitat i l’excel·lència dels seus treballs. Els fusters d’aquest establiment compten amb una àmplia experiència en el sector i posen tota la seva passió i habilitat en cada projecte que realitzen.

Els seus clients el consideren un referent a Mataró gràcies a la seva atenció personalitzada i el tracte proper que ofereixen. A més, la fusteria utilitza materials de primera qualitat per assegurar la durabilitat i la resistència dels seus mobles i productes.

Si busques un fuster de confiança a Mataró, Fusteria Olivera és la millor opció. Amb els seus anys d’experiència i el seu compromís amb la satisfacció del client, aquesta fusteria segurament superarà les teves expectatives. No dubtis en posar-te en contacte amb ells per a qualsevol projecte de fusteria que tinguis en ment.Enviar per WhatsApp

Fusteria Olivera fuster a Mataró · Maresme