Fustería Mopama

Mataró · Maresme

Carrer Floridablanca, 155, BAJO, 08301 Mataró, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 2 resenyesFustería Mopama és una fusteria ubicada al Carrer Floridablanca, 155, BAJO, 08301 Mataró, Barcelona. Situada a la localitat de Mataró, a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona, aquesta fusteria s’ha guanyat la confiança dels seus clients.

Els clients de Fustería Mopama han valorat aquesta empresa amb una nota de 3 sobre un total de 2 ressenyes. Això demostra la satisfacció dels clients amb els treballs realitzats per aquesta fusteria.

Amb anys d’experiència en el sector, Fustería Mopama és coneguda com un fuster de confiança a Mataró. El seu equip de professionals qualificats ofereixen serveis de fusteria de qualitat per a les necessitats dels seus clients.

Si busques un servei de fusteria professional i de confiança a Mataró, Fustería Mopama és la millor opció. Amb una ubicació accessible i uns professionals especialitzats, aquesta fusteria és capaç de satisfer tots els teus requeriments.

No dubtis en contactar amb Fustería Mopama per a qualsevol treball de fusteria que necessitis. Els seus experts estaran encantats d’atendre’t i proporcionar-te solucions a mida per a les teves necessitats en fusteria.Enviar per WhatsApp

Fustería Mopama fuster a Mataró · Maresme