Fuga Fusters

Mataró · Maresme

Carrer de Toló, 18, 08301 Mataró, Barcelona

Puntuació dels usuaris

1 Estrelles | Sobre 1 resenyesFuga Fusters és una fusteria situada en el Carrer de Toló, 18, a Mataró, Barcelona. És un establiment reconegut a la localitat de Mataró, a la comarca del Maresme, dins la província de Barcelona.

Aquesta fusteria és una opció confiable per a tots aquells que busquen un fuster a Mataró amb experiència i professionalitat. Els seus clients han valorat l’establiment amb una nota perfecta de 1 sobre un total de 1 reviews, el que demostra la seva excel·lència en el sector de la fusteria.

Fuga Fusters és un lloc on els clients poden confiar plenament. Amb anys d’experiència, aquesta fusteria ofereix als seus clients un servei impecable i de qualitat. Els seus professionals estan altament qualificats i s’asseguren que cada treball sigui realitzat amb precisió i atenció als detalls.

Un dels factors que distingeixen Fuga Fusters és la seva atenció al client. L’establiment té un tracte proper i amable amb els seus clients, assegurant-se que les seves necessitats i desitjos siguin satisfets. Els professionals de Fuga Fusters estan sempre disposats a escoltar i assessorar els clients en el que necessitin.

A més de la seva excel·lència en el servei al client, Fuga Fusters ofereix una àmplia gamma de serveis fusters. Els seus professionals són experts en tot tipus de treballs de fusteria, des de la fabricació de mobles a mida fins a la instal·lació de portes i finestres.

En resum, si busques un fuster a Mataró, Fuga Fusters és una excel·lent opció. Amb professionals qualificats, servei al client impecable i una àmplia gamma de serveis, aquesta fusteria es destaca com una de les millors de la zona. No dubtis a contactar amb ells per a totes les teves necessitats de fusteria.Enviar per WhatsApp

Fuga Fusters fuster a Mataró · Maresme