Cumar Fusters S.L.

Mataró · Maresme

Camí de Ca la Madrona, 24, 08304 Mataró, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesCumar Fusters S.L. és una fusteria amb una gran reputació a Mataró, una localitat situada a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al Camí de Ca la Madrona, 24, aquest establiment s’ha guanyat la confiança dels seus clients al llarg dels anys.

Els clients de Cumar Fusters S.L. han valorat aquest negoci amb una nota excel·lent de 5 sobre un total de 2 ressenyes. Aquesta puntuació demostra l’alt nivell de satisfacció dels seus clients i la seva confiança en la qualitat dels serveis que ofereix aquesta fusteria.

Cumar Fusters S.L. és el lloc ideal per a totes les persones que busquen un fuster a Mataró. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta empresa ofereix serveis de fusteria de primera qualitat. Els seus professionals són experts en treballs de fusta i estan preparats per afrontar qualsevol repte que els seus clients els plantegin.

Amb un to proper i alhora formal, Cumar Fusters S.L. s’esforça per entendre les necessitats de cada client i oferir-los solucions a mida. Sigui quina sigui la tasca que es demani, ja sigui una instal·lació, una reparació o una restauració de mobles, aquesta fusteria posa tota la seva dedicació i coneixement en cada projecte.

La professionalitat i la qualitat són els pilars fonamentals de Cumar Fusters S.L. A més, aquest negoci destaca per la seva atenció al detall i pel seu compromís amb l’excel·lència. Els clients poden tenir la certesa que en confiar en aquesta fusteria, tindran resultats impecables i duradors.

En definitiva, Cumar Fusters S.L. és una fusteria de referència a Mataró. Amb la seva ubicació còmoda i el seu servei de qualitat, aquesta empresa s’ha guanyat la confiança dels seus clients i es manté com una opció destacada per a tots aquells que busquen treballs de fusteria de primer nivell.Enviar per WhatsApp

Cumar Fusters S.L. fuster a Mataró · Maresme