Carpintería Verneda

Malgrat de Mar · Maresme

Carrer del Montnegre, 10, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona

Puntuació dels usuaris

2,3 Estrelles | Sobre 4 resenyesCarpintería Verneda és una fusteria situada al Carrer del Montnegre, 10, a Malgrat de Mar, Barcelona. Aquesta localitat pertany a la comarca del Maresme i es troba a la província de Barcelona.

Amb una valoració de 2,3 sobre un total de 4 ressenyes, Carpintería Verneda ofereix un servei de qualitat als seus clients. La seva reputació com a fusteria és reconeguda a la localitat de Malgrat de Mar i als voltants.

Els professionals de Carpintería Verneda tenen una àmplia experiència en el sector de la fusteria. Amb les seves habilitats i coneixements, són capaços de crear peces de fusta úniques i personalitzades segons les necessitats i desitjos dels clients.

La fusteria està equipada amb les eines i maquinària necessàries per dur a terme tots els treballs de fusteria, des de la talla de fusta fins al muntatge de mobles. A més, utilitzen materials de primera qualitat per assegurar la durabilitat i resistència de les seves creacions.

Carpintería Verneda ofereix un servei professional i eficient. El seu personal està compromès a proporcionar un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client. Es prenen el temps necessari per escoltar les seves idees i suggeriments, i treballen de la mà amb els clients per assegurar-se que el resultat final sigui exactament el que volen.

Si busques un fuster a Malgrat de Mar, Carpintería Verneda és la millor opció. Amb la seva experiència i dedicació, garanteixen resultats impecables i satisfacció dels clients. No dubtis en posar-te en contacte amb ells per a qualsevol projecte de fusteria que tinguis en ment. Carpintería Verneda et proporcionarà un servei de qualitat i professionalitat.Enviar per WhatsApp

Carpintería Verneda fuster a Malgrat de Mar · Maresme