Monten Exteriors

El Masnou · Maresme

Carrer Lluís Millet, 77, 08320 El Masnou, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,7 Estrelles | Sobre 3 resenyesMonten Exteriors és una fusteria ubicada al Carrer Lluís Millet, 77, a El Masnou, Barcelona. Situada en la localitat de El Masnou, al cor de la comarca del Maresme, aquesta empresa es dedica a l’artesania de la fusta des de fa més de vint anys.

Amb una reputació impecable i una clientela fidel, Monten Exteriors s’ha guanyat el reconeixement pels seus serveis de qualitat i la seva atenció personalitzada. Els clients que han confiat en ells han valorat l’establiment amb una nota mitjana de 3,7 sobre un total de 3 opinions.

Monten Exteriors és més que una simple fusteria. És el lloc ideal per a totes aquelles persones que busquen un professional de confiança per realitzar treballs de fusta de tot tipus. Els seus clients van des de particulars fins a empreses i institucions, tots ells amb necessitats específiques i exigents.

Amb un equip de professionals qualificats i experimentats, Monten Exteriors ofereix un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client. Des de la concepció i el disseny fins a la fabricació i instal·lació, aquesta fusteria posa tot el seu coneixement i dedicació en cada projecte.

La fusta és el material estrella a Monten Exteriors. Amb ella, els professionals de l’establiment són capaços de crear peces úniques i duradores, amb un acabat impecable i un disseny a mida. Sigui quina sigui la teva idea o necessitat, aquesta fusteria t’ajudarà a fer-la realitat.

Si busques un fuster a El Masnou, no dubtis a visitar Monten Exteriors. Amb el seu tracte proper i professional, aquesta empresa et garantirà un servei de qualitat i uns resultats excepcionals. No importa la complexitat del teu projecte, ells ho faran possible.Enviar per WhatsApp

Monten Exteriors fuster a El Masnou · Maresme