Carpineria Náutica COSTA. Fusteria Nàutica COSTA

El Masnou · Maresme

Puerto Deportivo, Local 37, 08320 El Masnou, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 3 resenyesLa Carpinteria Náutica COSTA és una fusteria especialitzada en la fabricació i reparació de mobiliari i elements de fusta per a embarcacions. Situada en el Puerto Deportivo, Local 37, a El Masnou, aquesta empresa és una referència en el sector de la fusteria nàutica a la comarca del Maresme.

Amb anys d’experiència en el sector, Carpinteria Náutica COSTA s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 3 ressenyes. Aquesta puntuació positiva és fruit del seu treball meticulós i de la seva atenció al detall, així com de la seva capacitat per satisfer les necessitats dels seus clients.

Els artesans de Carpinteria Náutica COSTA són experts en treballar amb fusta i coneixen a la perfecció les peculiaritats i les exigències del sector nàutic. Gràcies a això, són capaços de fabricar i reparar tot tipus de mobiliari i elements de fusta per a embarcacions, des de taules i cadires fins a prestatges i cuines, passant per llits i armaris.

La seva ubicació privilegiada a El Masnou, una localitat costanera situada a pocs quilòmetres de Barcelona, fa que Carpinteria Náutica COSTA sigui una elecció ideal per a tots aquells propietaris d’embarcacions que necessitin els serveis d’una fusteria de confiança. A més, el seu horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 18 hores permet als clients acudir a la fusteria en un horari còmode i adaptat a les seves necessitats.

En resum, Carpinteria Náutica COSTA és la millor opció per a tots aquells que busquin una fusteria de confiança a El Masnou. Amb anys d’experiència i un equip de professionals qualificats, aquesta empresa ofereix un servei de qualitat i personalitzat en la fabricació i reparació de mobiliari i elements de fusta per a embarcacions.Enviar per WhatsApp

Carpineria Náutica COSTA. Fusteria Nàutica COSTA fuster a El Masnou · Maresme