Fusteria Grajera

Dosrius · Maresme

Carrer de les Cosidores, n°6, 08319 Dosrius, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 4 resenyesLa Fusteria Grajera és una empresa de fusteria ubicada al Carrer de les Cosidores, n°6, 08319 Dosrius, Barcelona. Aquest taller de fusteria es troba a la localitat de Dosrius, a la comarca del Maresme, dins la província de Barcelona.

Els clients de la Fusteria Grajera han valorat aquest establiment amb una nota excel·lent de 5 sobre un total de 4 ressenyes. Això demostra la satisfacció i la confiança que inspiren els treballs realitzats per aquest fuster a Dosrius.

Amb una gran experiència en el sector de la fusteria, la Fusteria Grajera destaca per la qualitat dels seus treballs i la seva professionalitat. Els seus clients valoren positivament la seva atenció personalitzada i el tracte proper i amable que reben.

Si busques un fuster de confiança a Dosrius, la Fusteria Grajera és l’opció perfecta. Amb el seu coneixement i habilitat en el treball de fusta, aquesta empresa et proporcionarà solucions adaptades a les teves necessitats.

Confia en la Fusteria Grajera per a tots els teus projectes de fusteria. La seva ubicació cèntrica a Dosrius et permetrà accedir fàcilment als seus serveis de qualitat.Enviar per WhatsApp

Fusteria Grajera fuster a Dosrius · Maresme