Ricardo Torres Rosillo

Canet de Mar · Maresme

Carrer Santiago Rusiñol, 27, 08360 Canet de Mar, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,4 Estrelles | Sobre 8 resenyesRicardo Torres Rosillo és una fusteria situada al Carrer Santiago Rusiñol, 27, a Canet de Mar, una bella localitat de la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria és coneguda per la seva excel·lència en els seus treballs i una gran varietat de serveis que ofereix als seus clients.

Els clients de Ricardo Torres Rosillo han valorat aquesta fusteria amb una nota de 4,4 sobre un total de 8 reviews, una mostra de la seva gran reputació en el mercat. Aquesta puntuació reflecteix la satisfacció dels clients amb els serveis de qualitat que ofereix aquest establiment.

Ricardo Torres Rosillo és un fuster amb una gran passió pel seu treball. La seva dedicació i el seu coneixement en el sector li permeten oferir solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client. La seva habilitat per treballar la fusta li ha permès guanyar la confiança dels seus clients i ser reconegut com un dels millors fusters a Canet de Mar.

Aquesta fusteria destaca per l’atenció al detall en cadascun dels seus projectes. Ja sigui la creació de mobles a mida, la restauració de peces antigues o altres treballs de fusteria, Ricardo Torres Rosillo posa el màxim esforç en cada encàrrec per garantir un resultat impecable.

Si busques un fuster de confiança a Canet de Mar, Ricardo Torres Rosillo és la millor opció. Amb el seu excel·lent servei al client, la seva experiència en el sector i la seva dedicació a cada projecte, aquesta fusteria et proporcionarà uns resultats satisfactoris i duradors. Recorda, la teva millor elecció per a treballs de fusteria a Canet de Mar és Ricardo Torres Rosillo.Enviar per WhatsApp

Ricardo Torres Rosillo fuster a Canet de Mar · Maresme