Fustmar Estructuras de Madera S.L.

Canet de Mar · Maresme

Polígono Industrial Can Misser, Carrer Riera d’en Misser, 13, 08360 Canet de Mar, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,4 Estrelles | Sobre 7 resenyesFustmar Estructuras de Madera S.L., és una fusteria ubicada al Polígono Industrial Can Misser, al Carrer Rierad’en Misser, 13, a Canet de Mar, Barcelona. Aquesta localitat es troba a la comarca del Maresme, dins la provincia de Barcelona.

Amb una puntuació de 4,4 sobre un total de 7 valoracions, els clients de Fustmar Estructuras de Madera S.L. destaquen la seva qualitat i professionalitat. Aquesta fusteria, amb anys d’experiència en el sector, ofereix serveis de fusteria a tots els seus clients, amb una àmplia varietat de productes i solucions en fusta.

La seva pàgina web, http://fustmar.com/, és un lloc virtual on els clients poden obtenir més informació sobre els seus serveis, productes i treballs realitzats. A més, a través de la pàgina web, els clients poden contactar amb Fustmar Estructuras de Madera S.L. per sol·licitar pressupostos o resoldre qualsevol dubte o consulta que puguin tenir.

Amb un to proper però formal, Fustmar Estructuras de Madera S.L. es consolida com una referència en el sector de la fusteria a Canet de Mar. Amb el seu compromís amb la qualitat i la satisfacció dels clients, aquesta fusteria continua treballant per oferir els millors serveis i solucions en fusta a tots els seus clients.Enviar per WhatsApp

Fustmar Estructuras de Madera S.L. fuster a Canet de Mar · Maresme