Carpentero montaje moubles

Canet de Mar · Maresme

Carrer Dr. Guiteras, 20, 08360 Canet de Mar, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesCarpentero montaje moubles és una fusteria situada al Carrer Dr. Guiteras, 20, a Canet de Mar, Barcelona. Aquesta localitat es troba dins la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. La fusteria és coneguda per oferir un servei de qualitat i professionalitat als seus clients.

Els clients que han recorregut a Carpentero montaje moubles han valorat el negoci amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews. Aquesta puntuació demostra la satisfacció i confiança que els clients tenen en els serveis de fusteria que ofereix aquest establiment.

Carpentero montaje moubles és el lloc de referència per a tots aquells que necessitin un fuster a Canet de Mar. Amb anys d’experiència en el sector, l’equip de professionals d’aquesta fusteria està qualificat per dur a terme tot tipus de treballs relacionats amb la fusta.

El negoci destaca per la seva especialització en muntatge de mobles, però també realitza altres tasques com ara la fabricació de mobles a mida, la restauració de peces antigues o la instal·lació de parquets. Carpentero montaje moubles garanteix un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client.

La ubicació de la fusteria a Canet de Mar permet a Carpentero montaje moubles atendre no només als clients locals, sinó també a tota la comarca del Maresme i a altres zones properes de Barcelona. El negoci es troba en un lloc cèntric i ben comunicat, facilitant així l’accés als seus serveis a tots els interessats.

Carpentero montaje moubles és una aposta segura per a tots aquells que busquin un fuster de confiança a Canet de Mar i rodalies. Amb un equip professional qualificat i una gran experiència en el sector, aquesta fusteria ofereix solucions de qualitat i duradores per a tots els treballs relacionats amb la fusta.Enviar per WhatsApp

Carpentero montaje moubles fuster a Canet de Mar · Maresme