Carpintería Massó

Calella · Maresme

Carrer de la Bruguera, 69, 08370 Calella, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,4 Estrelles | Sobre 7 resenyesCarpintería Massó és una fusteria amb una gran trajectòria a Calella, una localitat situada a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al Carrer de la Bruguera, 69, aquest negoci s’ha convertit en un referent per als habitants de la zona.

Els clients que han confiat en Carpintería Massó destaquen la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs. Amb una nota de 4,4 sobre un total de 7 reviews, aquesta fusteria ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients.

Si busques un fuster a Calella, Carpintería Massó és la millor opció. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta botiga ofereix un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client.

La seva àmplia gamma de productes i serveis s’ajusta a tot tipus de projectes. Ja sigui per a la instal·lació de mobles a mida, portes o finestres de fusta, Carpintería Massó posa a disposició dels seus clients la seva experiència i coneixement per aconseguir el millor resultat possible.

La qualitat dels materials utilitzats és un dels factors que destaca en aquesta fusteria. Cada peça de moble o element de fusta és tractat amb cura i dedicació per aconseguir un acabat impecable.

A més, el personal de Carpintería Massó està format per professionals qualificats i compromesos amb la satisfacció dels clients. L’atenció personalitzada i el tracte proper són valors que caracteritzen aquesta fusteria.

En definitiva, si busques un fuster de confiança a Calella, no dubtis a visitar Carpintería Massó. La seva experiència, qualitat i professionalitat són les seves millors credencials.Enviar per WhatsApp

Carpintería Massó fuster a Calella · Maresme