LAMAS FUSTA ARTESANA

Argentona · Maresme

Avinguda de Puig i Cadafalch, 50, 08310 Argentona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,7 Estrelles | Sobre 7 resenyesLamas Fusta Artesana és una fusteria situada a l’Avinguda de Puig i Cadafalch, 50, en el bell municipi de Argentona, a la comarca del Maresme, a la provincia de Barcelona. Aquesta empresa familiar, amb anys d’experiència en el sector, s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva professionalitat i dedicació.

Els clients de Lamas Fusta Artesana han valorat aquesta fusteria amb una nota de 3,7 sobre un total de 7 ressenyes. Aquestes opinions positives són el reflex de la seva excel·lent qualitat de treball i l’atenció personalitzada que ofereixen a cada client.

El seu equip de professionals està format per artesans experts en el treball de la fusta, que posen tota la seva passió i coneixement en cada peça que creen. A més, utilitzen les últimes tecnologies i les millors eines per garantir uns resultats impecables.

Lamas Fusta Artesana és reconeguda a Argentona per la seva excel·lència en el disseny i la fabricació de mobles de fusta a mida. Sigui quina sigui la teva idea o projecte, ells t’ajudaran a fer-lo realitat. Des de taules i cadires fins a armaris i portes, tots els seus productes són de gran qualitat i durabilitat.

A més, la fusteria ofereix serveis de restauració i reparació de mobles antics, donant-los una nova vida i conservant el seu encant original. Els seus professionals tenen una gran habilitat per treballar amb fusta i són capaços de reparar qualsevol dany amb precisió i cura.

Si busques un fuster de confiança a Argentona, Lamas Fusta Artesana és la millor opció. El seu compromís amb la qualitat i la satisfacció dels clients és inigualable. A més, la seva ubicació cèntrica facilita l’accés i el contacte amb ells. No dubtis a posar-te en contacte amb Lamas Fusta Artesana per a qualsevol projecte o necessitat relacionada amb la fusta.Enviar per WhatsApp

LAMAS FUSTA ARTESANA fuster a Argentona · Maresme